csontkovács, kiropraktor
RENDELŐ I.

1074 Budapest,
Vörösmarty u 3/a

Kedd kivételével a Hét minden napján.
Szombat, Vasárnap is 10-22 óráig

Telefonos egyeztetés után lehetséges
Dunaharasztin is

Kérésre

Házhoz is megyek

+36 70 / 38-42-717 
Írjon nekem!

A kezelésről

Két nagyon fontos dolgot kell elmondanom a kiropraktikáról.
Egyrészről a kiropraktor nem tünetileg kezeli a fájdalmat, hanem annak kiindító okát is igyekszik megtalálni, és megszüntetni.
Másodsorban a hiedelmekkel ellentétben a csontkovács nem visszateszi a kimozdult ízületet, hanem a körülötte lévő izom fellazításával majd egy szakértő csontkovács mozdulattal lehetőséget teremt arra, hogy az ízület megtalálja a nekirendelt helyét.
Erre azért van így szükség, mert a fájdalom okai a legtöbbször az elmozdult ízület, és az ennek következtében megfeszülő izmok lehetnek.Mielőtt bármihez hozzákezdenénk, először is egy beszélgetés keretében megpróbálom diagnosztizálni a problémát.  Elmondom, mit miért fogok csinálni, milyen mozdulatok várhatóak, ezek milyen érzéssel járhatnak.
A vizsgálat mindig a diagnózis felállításával kezdődik.
Megnézem a testtartást, a csípőmagasságot és a lábak hosszát.
A gerinc tapintásos vizsgálata után megállapítom a fájdalom ok-okozati összefüggését, hogy pontosan melyik fájdalmat milyen elváltozás okozza, és megpróbálom kideríteni, hogy az mitől alakulhatott ki.

Második lépésként energetikai kezelés következik, amit masszázsként is lehet értékelni, hiszen nagyon hasonló a kettő. Ez a kezelés az izmok kilazítására is szolgál, így sokkal könnyebb lesz maga a csontkovács kezelés

Harmadik lépés maga a csontkovács kezelés. . Igyekszem minden mozdulatot lassan kíméletesen végezni, nem szeretem a kapkodást.
Tapasztalataim alapján így szinte teljesen fájdalommentes a kezelés, cáfolva azt a tévhitet, hogy a csontkovácsolás fájdalommal jár. Sőt. A kezelés hatására szinte azonnal érezni lehet a hatást, megkönnyebbül az ember, a feszültség felszabadul, kioldódik.
Ami talán megkülönböztet, és egyedivé tesz a szakmámban, hogy időt szánok a páciensekre való ráhangolódásra, a lehetséges mentális problémák feltárására, és mindenki személyre szabott kezelést kap, testi és mentális állapotának megfelelően. Ha van idő, néha fél, akár 1 órát is beszélgetünk a kezelés előtt.

Kapcsolatfelvétel, bejelentkezés

Pásztor Tamás
Telefonszám: +36 70 / 38-42-717

Kedd kivételével a Hét minden napján.
Szombat, Vasárnap is 10-18 óráig